Starhawk™

Verschijningsdatum: 9 mei 2012

Uitgever: SCEE

Ontwikkelaar: LightBox Interactive

  
Verkrijgbaar op:
PS3™
Genre:
Shoot 'em up
Spelers:
1 - 2

Welkom in een nieuwe wereld voor PlayStation 3.

  • Vecht als killer Emmett Graves tegen een bende genadeloze vijanden op de grond, in voertuigen en in de lucht, in Starhawk´s epische speltype voor 1 speler.
  • Beleef spannende online multiplayerspeltypen voor 32 spelers, vecht samen met een vriend in het offline speltype op een gedeeld scherm, of bundel je krachten met maximaal drie andere spelers via PlayStation Network in het coöp-speltype.
  • Verander het slagveld in je voordeel met het nieuwe Build and Battle-systeem, waarmee je uitrusting, voertuigen en versterkingen uit voorraadschepen kunt laten droppen die in een baan om de planeet cirkelen.

Delen

Google+

Hoe is het om te spelen?

Zo dodelijk als een roofvogel

Presentatie

Zo dodelijk als een roofvogel

De stoffige woestijnvlakten van Starhawk zien er misschien bekend uit, maar dat lijkt alleen maar zo. Dit shootermeesterwerk voor PlayStation 3 speelt zich af in een spannend, onbekend gebied waarin al je zintuigen tot het uiterste op de proef worden gesteld.

Het verhaal van Starhawk wordt gelanceerd met een geanimeerde comic-introductie waarin je kennismaakt met Emmett Graves. Deze huurmoordenaar kan de mysterieuze riftenergie gebruiken, de nieuwste en meest waardevolle grondstof die beschikbaar is. Graves kan allerlei geweldige vaartuigen besturen, van de paardachtige Sidewinders tot de transformerende vliegende robot-Hawks. Hierdoor kom je in talloze overtuigende scenario's en omgevingen terecht in de loop van dit onvergelijkelijke avontuur.

Op de planeet wordt je getrakteerd op dodelijke moerassen, uitgestrekte landschappen en sinistere, metalen bases. Als je de ruimte verkent, zie je prachtige zonnen, condensatiesporen en heb je een ongelooflijke zicht op de planeet beneden je. Laat je meeslepen in een wereld van spectaculaire scifi-gevechten, waarbij gigantische schepen en ruimtebases worden omgeven door verblindende explosies en laservuur.

De dreunende soundtrack van de game geeft je het gevoel dat je midden in het gevecht van je leven zit, met overal bloeddorstige outlaws. Zelfs als alles verloren lijkt, is Starhawk nog een adembenemende ervaring.

Futuristische revolverhelden

Gameplay

Futuristische revolverhelden

"Het begon allemaal met een vonk. Een flits van blauw gold. Riftenergie." Met deze woorden luidt de hoofdrolspeler van Starhawk, Emmett Graves, deze ruimteshooter in voor PlayStation 3. Als ouderwetse revolverheld moet jij het territorium van de Rifters te beschermen tegen de gemuteerde Outcast. En daar komt meer bij kijken dan alleen wapens...

In Starhawk is bouwen net zo belangrijk als vernietigen. Je hebt een uitgebreid arsenaal, met onder andere futuristische geweren, shotguns en raketwerpers. Maar daarnaast kun je de ruimteschepen die in een baan om de planeet draaien om spullen, voertuigen en versterkingen vragen. Het resultaat is een nietsontziend slagveld waarvan jij het aangezicht bepaalt. Het is aanpassen of sterven. Oorlog staat niet stil, dus waarom zou jij dat wel doen?

Als je een buitenpost beschermt tegen de genadeloze Outcast, kan het handig zijn om automatisch geschut in te schakelen. Wapens en munitie nodig? Vraag om een munitiebunker. Of gebruik een sluipschutterstoren om de dodelijke hordes van bovenaf onder vuur te nemen. Als je creatief bent, kun je ze zelfs boven op je vijanden plaatsen...

Dit is nog maar het puntje van de ijsberg, want de gameplay van Starhawk is net zo dynamisch als de riftenergie waar alles om draait. De spannende, non-stop actie brengt je op het puntje van je stoel tijdens man-tegen-mangevechten en razendsnelle ritten met de Razorback.

Alsof de actie op de grond nog niet genoeg was, valt er ook in de lucht het nodige te beleven. Stap in de Hawks en vlieg langs asteroïden, schakel vijandelijke schepen uit en verander in een gigantische robot om te landen en de vijand op de grond fijn te stampen. Speel op je eigen manier - Starhawk is een bloedstollende, intergalactische belevenis die je sterretjes laat zien, op een goede manier.

Vecht in het nieuwe Westen

Multiplayer

Vecht in het nieuwe Westen

Van de sterren moet je genieten met anderen. Starhawk voor PS3 biedt je die mogelijkheid. Vecht in de ruimte en op planeten met en tegen je vrienden. Werk samen via een gedeeld scherm en verdedig je gebied tegen hordes dodelijke vijanden. Heb je versterking nodig? Ga dan online via PlayStation Network en roep de hulp in van twee vrienden.

Als je competitief bent ingesteld kun je op PlayStation Network tegen maximaal 31 andere spelers vechten in diverse onlinespeltypen. Vecht om te overleven in deathmatches of ga voor het meer strategische Capture the flag. Er is voor ieder wat wils. De tien unieke maps bieden gevarieerde omgevingen, van bergachtige landschappen tot spectaculaire ruimtegevechten.

Kies tussen de gemuteerde Outcasts en de ondernemende Rifters en geef een unieke draai aan je Starhawk-soldaat. Bovendien kun je de skin van je voertuigen aanpassen en afbeeldingen toevoegen voor een persoonlijk tintje.

De actie van Starhawk is onvergetelijk dankzij de diverse vechtstijlen en strategieën. Door het vechten af te wisselen met het bouwen wordt de gameplay nooit saai omdat je je tactiek voortdurend moet aanpassen. De dynamische gevechten zijn spectaculair en belonen creativiteit met het heerlijke gevoel van de overwinning.

Pak je wapen en ga voor de sterren, maar vergeet niet dat er in Starhawk nog 31 spelers zijn die hetzelfde doen...

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...?

Starlight Inception

Starlight Inception

Genre: Arcade Flight Combat
12+ViolencePEGI Online
XCOM: Enemy Unknown

XCOM: Enemy Unknown

Genre: Strategie
Verschijningsdatum: 12 oktober 2012
18+
ps3
MAG™

MAG™

Genre: Actie
Verschijningsdatum: 29 januari 2010
16+Violence
ps3
DC UNIVERSE™ ONLINE

DC UNIVERSE™ ONLINE

Genre: MMORPG
Verschijningsdatum: 14 januari 2011
16+ViolencePEGI Online
Warhawk™

Warhawk™

Genre: Arcade Flight Combat
Verschijningsdatum: 21 september 2007
16+Violence